April 15, 2015

Zizi - Dulu Pernah Kau Kata (OST Hati Perempuan)

Greetings to all (^.^)

Okay, entry tentang Hati Perempuan lagi. Haha. First time kot tengok drama melayu sampai rasa macam ni. Rasa macam setiap episod best. Maybe sebab watak jahat tak masuk lagi. Lepastu dia punya scene banyak suspense dan tak lembap. Haha. Takpe, drama ni happy ending punya. Nanti Yuhanis dengan Tengku Zaril ada dua orang anak. Hehe. Novel pun aku dah khatam. Tapi, drama dia lagi best kot. :)

Jom layan lagu Zizi pulak. Sedap jugak lagu ni bila dengar banyak kali. Yela, dah tengok Hati Perempuan hari-hari. Haha. Zizi ni yang sekarang jadi Kirana dalam Nukilan tu kan? Suka tengok dia rap dalam lagu Rindu - Shae & Nukilan. Nukilan ada lagu baru lagi sekarang. Try la dengar Nukilan - Aduh Neng. Lirik Malique tak pernah tak deep maksud dia.

Hati Perempuan



Zizi - Dulu Pernah Kau Kata (OST Hati Perempuan)

Dulu pernah kau kata
Cinta padaku saja
Ku percaya
Percaya

Sekelip mata
Bagai diragut nyawa
Kau berdusta
Ohhh

Hanya Tuhan mengerti
Oh sakitnya
Sakitnya

Pergi saja
Oh tolonglah
Pergi saja
Ku tak mampu menahan
Kesedihanmu
Ohhh

Pergi saja
Oh tolonglah
Pergi saja
Ku tak mampu menahan

Berganti musim
Kini kau kembali
Menagih kasih dan simpati
Mendambakan cintaku
Oh tak mungkin

Hanya Tuhan mengerti
Oh sakitnya, sakitnya
Mengharapkan cintamu
Oh tak mungkin, tak mungkin

Pergi saja
Oh tolonglah
Pergi saja
Ku tak ingin merasa
Kesedihanmu

Oh tolonglah
Pergi saja
Oh tolonglah
Pergi saja
Ku tak mampu menahan

Sudahlah
Sekali cukup sudah
Kau lukai hati ini

10 comments:

  1. Lagu citer ni banyak yg best2 kan, budak. Akak tengah melayan requests budak2 minta chords lagu2 Hati Perempuan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah, pasni akak bolehlah upload video main gitar kat youtube. hehe :)

      Delete
  2. best juga layan citer ni.. ; )

    ReplyDelete
  3. Zizi rupanya yg nyanyi!?

    ReplyDelete
  4. oh, cerita dia suspens ye... hehehe. boleh la tengok nanti kalau ada masa..

    ReplyDelete