April 16, 2015

Phoema Band - Wanita Terindah (OST Hati Perempuan)

Greetings to all (^.^)

Okay, hari ini hari khamis. Episod last Hati Perempuan untuk minggu ini (episod 12). Haha. Sabar jela ye. Minggu depan Yuhanis pregnant pulak kan. Tak sabar nak tengok scene Tengku Zaril makan banyak. Harap ada la macam dalam novel.

Team Hati Perempuan dah wrap (selesai penggambaran) dah semalam. Lepas ni takde dah la nak tengok BTS dorang yang macam-macam ragam tu. Haha. So, melayan jela #hatiperempuan kat instagram hari-hari. Mana tahu, dorang update video throwback ke apa. Hehe.

Dah, jom layan lagu Phoema Band - Wanita Terindah ni pulak. Band ni berasal dari seberang. Macam biasa, lagu-lagu dari sana senang nak diterima halwa telinga kan. :)

Hati Perempuan



Phoema Band - Wanita Terindah (OST Hati Perempuan)

Apa kesalahan ini
Hingga akhirnya kau pergi
Pergi meninggalkan aku
Hancur hati ku tak ada diri mu

Sungguh ku mencintai mu
Jangan pergi tinggalkan ku
Kerna diri mu berharga
Bagi hidup ku bagi cinta ku

Kau membuat ku bahagia
Membuat ku tak bisa
Kehilangan cinta Sejati hidup ku

Kau wanita terindah ku
Wanita terbaik ku
Yang selalu ada
Di setiap langkah hidup ku

Kau membuat ku bahagia
Membuat ku tak bisa
Kehilangan cinta Sejati hidup ku

Kau wanita terindah ku
Wanita terbaik ku
Yang selalu ada
Di setiap langkah hidup ku

8 comments:

  1. makin best layan citer ni kan budak ;D

    ReplyDelete
  2. lagi suka lagu sampai mati-hazama. hehe

    ReplyDelete
  3. Awatla Danial muncul balik erk? hahah..rasa geram pulak dgn HA tu..huhu

    ReplyDelete
  4. ok. sangat minat lagu ni xD

    ReplyDelete
  5. citer ni banyak ost eh.. tngk Budak share banyak.. tapi x dngr lagi..
    so7 tu truja ahahaha.. laju dngr..

    ReplyDelete
  6. hati perempuan ni siapa novelis dia?

    ReplyDelete