April 02, 2015

Skrin di 9 : Aku, Dia Dan Tong Sampah (2012)

Greetings to all (^.^)

Siapa pernah tengok drama ni? Best kan. Kalau korang pernah tengoklah. Takpun korang tengok drama ni sebab hero dia Beto Kusyairy dan heroin dia Siti Saleha. Dua-dua pun aku suka. :)

Tetiba nak throwback balik drama ni sebab sequal untuk kisah Sharnaz dan Amir ni akan ditayangkan tidak lama lagi. Lagi beberapa hari je ni (kalau korang baca entry ni sebelum 06.04.15). So far, Playgorund Production tak pernah tak best drama yang dorang bikin. Memang terbaik dari langit kesemuanya. Kalau tak percaya pergi try tengok 90 Hari dengan Migrasi.

Skrin di 9 : Aku, Dia Dan Tong Sampah (2012)

Aku, Dia dan Tong Sampah adalah sebuah telemovie yang bergenre komedi romantik yang mengisahkan dua insan, Sharnaz dan Amir yang baru sahaja putus cinta. Mereka bertemu ketika hendak membuang surat cinta bekas kekasih mereka di tempat pembuangan sampah. Mereka telah berjanji akan membantu antara satu sama lain untuk menawan semula hati bekas kekasih mereka, hanya untuk menemui cinta yang baru.

Jom layan balik Aku, Dia dan Tong Sampah sementara menunggu sequal-nya iaitu Aku, Dia dan Tong Gas. Tajuk gempak betul. Haha. :)


Jom tonton selagi video ni masih available. :)


Amir menyanyi untuk Sharnaz. :)


Liyana Fizi - Jatuh (OST Aku, Dia dan Tong Sampah)

10 comments:

  1. woaaaah siap kasi full drama.. hahaha.. tak pernah tahu ada crita ni..

    ReplyDelete
  2. Xminat siti saleha..
    Hehe Kelakarlah tajuk tong sampah.

    ReplyDelete
  3. have been watching Beto few times before. :) menarik sbb dia macam sangat bersahaja tapi ada lessons kita boleh belajar dr acting dia

    ReplyDelete
  4. aku xtau btl ke iklan ni yang aku tgk kat tv9 mlm td
    tp mmg mcm best
    cume xpasti bile

    ReplyDelete
  5. rasa macam dah pernah tengok

    ReplyDelete
  6. terus tengok lepas budak update entry ni...the best la beto....

    ReplyDelete
  7. tp memang best cerita sebelum ni.. rasa mcm sambungan je

    ReplyDelete
  8. Ingt ingt lupa cerita ni..

    ReplyDelete
  9. tajuk tu tak boleh tahan..heheh..

    ReplyDelete
  10. psst..budak tak share gambar makanan lagi? tercari-cari juga sebenarnya..hihik.. ;p

    ReplyDelete