March 03, 2015

Whatever You Say I Am/I'm OK by Anwar Hadi

Whatever You Say I Am/I'm OK by Anwar Hadi

'Whatever You Say I Am/I'm OK' adalah buku berkembar oleh Anwar Hadi dengan bahagian 'Whatever You Say I Am' menghimpunkan tulisan non fiksyen dan bahagian 'I'm OK' mengumpulkan tulisan fiksyen.


+++++

Smart kan cover buku Whatever You Say I Am/I'm OK. Aku dah beli dah. Baru je sampai tadi. Tak sabar nak baca. (^.^)

Jom like page Whatever You Say I Am/I'm OK dan Rabak-Lit untuk maklumat lebih lanjut. Boleh jugak try dengar snippet untuk buku ini terlebih dahulu seperti yang telah dikongsikan diatas.

Kepada yang tak kenal siapakah Anwar Hadi, boleh try layan video beliau di IniAnwarHadi. Yang aku tahu 'Whatever You Say I Am' tu memang nama blog beliau. Boleh terjah di anakazman.blogspot.com. Dia pun ada update pasal buku ni kat blog dia.

Berminat? Sila beli. :)
Dah beli? Selamat membaca. =)
Tak minat membaca? Takde sapa nak paksa. :p

28 comments:

  1. Wow macam best. Nanti kasi la review sikit hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. akan diusahakan :)
      masih dalam pembacaan ^^

      Delete
  2. yg dekat soundcloud tu audio apa ye?

    ReplyDelete
    Replies
    1. audio tentang beberapa buah cerita dalam buku ini :)

      Delete
  3. sapa la xkenal anwar hadi ni . dia kalau buat video memg best . dia dngan mat lutfi ni dua2 best :D buku mat lutfi pun xterbeli lg . ni buku anwar hadi ni pulak keluar . haish . meh pinjam kak . hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. meh datang rumah. kite ada buku dorang berdua :)

      Delete
  4. Tunggu ko review buku ni :) huhu

    ReplyDelete
  5. rasanya macam pernah dengar nama Anwar Hadi ni. nampak menarik. saya dah baca Matlutfi punya buku. kelakar. haha. tapi kadang-kadang x faham apa dia cuba sampaikan

    ReplyDelete
    Replies
    1. anwar hadi pun youtuber jugak :)

      Delete
    2. rasa macam pernah dengar dia bercerita dekat youtube.. apa paling femes eh video dia?

      Delete
  6. waaa, macam best pula kan budak :)

    ReplyDelete
  7. Kena suruh adik saya belikan dulu la buku ni gamaknya.

    ReplyDelete
  8. hehehe kawan CT ade yang minat gila gila ngan mamat ni.. adus cikgu english yang sorang ni memang hot meletop2.. kawan sampai naik angau.. ahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. kite minat jugak tapi tak sampai angau :)

      Delete
    2. wow, ye ke kak CT? ini yang kena tengok balik video dekat youtube tu. hahaha

      Delete
    3. akak de la minat sangat Amy.. biasa2 saja..
      suka mat lutpi lagi ehehe..

      Delete
  9. Aku ade trpandang bku ni kt krnival u aku, tp aku xbli la..hehe.. Mls nk bca, hrp org bc tok aku :p

    ReplyDelete
  10. Kenal, dan Kak Ros minat jugak ;)

    ReplyDelete
  11. owh.. anwar hadi pun dah menulis buku nmpaknya...

    ReplyDelete
  12. apa kata ko je yang certie kan kat aku
    wahahahah

    ReplyDelete
  13. Berapa ringgit buku ni??

    ReplyDelete
  14. Tq for the info...mmg nk beli tapi tak jumpa lg kedai yg jual buku ni...sedih.:(

    ReplyDelete