March 26, 2015

Pompa Bensin - Sendiri ( OST Teman Lelaki Upahan)

pompa bensin

Khas untuk semua yang tengah duk mencari lagu ni. hehe. :)

Lagu ni selalu je dengar kalau tengok drama-drama yang diarahkan oleh Azma Aiza Yusuf. Mungkin sebab dah nak last-last episod Teman Lelaki Upahan ni banyak scene sedih dan sayu bagai, aku rasa memang kena pulak lagu ni dimainkan disetiap babak tersebut. Lagi-lagi episod semalam time EL sedih sebab mak dia suruh kahwin dengan Zara. Tak sabar betul nak tengok ending drama TLU ini petang (kalau korang baca entry ni pada 26.03.15). Hoho.

Oh, kepada yang tak kenal lagi Pompa Bensin, boleh klik SINI. Aku lama dah follow band ni sebab ada AG Coco. Haha.

Untuk OST dan lagu yang lain, klik --> OST dan Lagu dalam drama Teman Lelaki Upahan


Pompa Bensin - Sendiri

Sendiri aku masih di sini
Menanti hadirmu yang tak pasti
Sendiri ku kan sendiri lagi
Saat kau tiba-tiba hilang dan pergi

Sendiri kau biarku di sini
Meniti jalan tajam penuh berduri
Sendiri ku tak mampu berlari
Setelah cinta harapan kau dustai

Aku kini... Aku kini...
Aku kini... Aku kini...
Aku kini belajar untuk berdiri

Sendiri... Ku kan sendiri lagi
Saat kau tiba-tiba hilang dan pergi

11 comments:

  1. Tq budak..mmg dok tercari sape lah yg nyanyi lagu tu..sedap sgt lagu tu...akk suka ^^

    ReplyDelete
  2. ramai orang masuk blog cari lagu nie... mohon copy link entry nie ya ;. thanks :")

    ReplyDelete
  3. I likes...
    TQ for sharing sis

    ReplyDelete
  4. okeyh, semua ost dalam TLU saya suka !
    tq for sharing.

    ReplyDelete
  5. pergh nama penyanyi dia.. rasa nak bersin =P

    ReplyDelete