March 23, 2015

OST dan Lagu dalam drama Teman Lelaki Upahan

Greetings to all (^.^)

Tiba-tiba terasa nak update ost dan lagu-lagu yang dimainkan dalam drama Teman Lelaki Upahan. Maklumlah, lepas ni takde dah nak tengok EL dengan Adam buat kelakar. Minggu ni kan minggu akhir. Huhu. Aku tahu, ramai dah yang update ost untuk drama ni. Tapi ada aku kesah? Haha.

Teman Lelaki Upahan

Dah, jom layan lagu. Klik je tajuk lagu kat bawah tu nanti sebab dah letak link siap-siap. Nak letak semua video kang mau panjang berjela post ni jadinya. Haha.













Nastia - Indah Selamanya (takde link)

10 comments:

  1. Tumpang singgah uda.. lama tak datang sini...
    ramai jugak peminat Teman Lelaki Upahan ni kan...

    ReplyDelete
  2. Banyak betul lagu ya dalam satu drama. Selalu tak banyak macam ni.

    ReplyDelete
  3. Tak sempat nak layan la citer ni...astro kena blok..hahahhaaa..padan muka..sapa suh tak bayar!!

    ReplyDelete
  4. aku kan tak tgk lagsung walau satu episod cerite nie
    sebab ape
    sebab aku igtkan xbest
    hahahah
    so aku tgu nk donlod je nanti
    leh trs tgk smpai abis

    ReplyDelete
  5. sedap lagu-lagunya..terima kasih kerana berkongsi

    Jom Vote blog acik bagi msmw

    ReplyDelete
  6. bawu layan bab balik keja tak sempat,lydia dah new face ya..

    ReplyDelete
  7. lagu ni best.. sepupu yang umur 2 tahun pon minat jugak, siap boleh nyanyi lagi..heeee :D

    ReplyDelete
  8. Uhh banyak juga lagu OST untuk TLU ni ye .. haha.. saya ingatkan sikit je ..

    Malaysia Best Blog 2015

    ReplyDelete
  9. banyaaaaknya lagu untuk satu citer hahaha..
    ritu ada tngk skali jeee skali je sbb kebetulan kat rumah tok..
    tok lagi tau jalan crita haha..

    ReplyDelete
  10. memang top2 cerita ni :)

    ReplyDelete