February 06, 2015

Medley Lagu Rabbani dan Raihan

Medley Lagu Rabbani dan Raihan
Noh Salleh, Hazama, Alif Satar

Greetings to all (^.^)

Alhamdulillah, akhirnya ada jugak yang sudi upload lagu ni kat youtube. Lepas ni boleh dengar banyak kali. Terima kasih Rilek TV Channel. Mohon kongsi video ye.

Kepada yang tidak berkesempatan menonton Anugerah Nasyid IKIM.FM 2014 haritu, bolehlah layan sekali video ni. Memang best tengok Hazama, Noh Salleh dan Alif Satar perform lagu-lagu Rabbani dan Raihan. Rasa macam bertuahnya membesar dengan lagu-lagu nasyid macam ni. :)

Jemput baca juga --> Keputusan Pemenang Anugerah Nasyid IKIM FM 2014.



Nak tengok persembahan Juara?

Nak tengok persembahan Naib Juara?

Nak tengok persembahan tempat Ketiga?

Nak tengok persembahan yang lain? Pandai-pandailah cari. Hehe :')

18 comments:

  1. thanks for sharing

    salam jumaat

    ReplyDelete
  2. Asalam..1st time khaty tengok Anugerah Nasyid IKIM.FM 2014 tue..

    ReplyDelete
  3. Lagu Rabbani dngn Raihan memang best..ingt tyme skolah dulu..kalau ada pertandingan nasyid skolah mesti nyanyi lagu mereka :)

    ReplyDelete
  4. yeah dah play dlm blog nie jugak.. memang best.. yang intifada tu best hazama nyanyi. x sgka eh diorg nie lagu nasyid pun boleh bawak dengan sedap sekali.. terbaik :")

    ReplyDelete
  5. sedapnyaaa ^^ suka dengar :D

    ReplyDelete
  6. rabbani dan raihan memang kak wana minat..membesar dengan lagu2 nasyid dorang ni..sedap dan x jemu didengar walau berulang kali kan budak..

    psst..dah ready ke tengok MLM..hihik.. ;D

    ReplyDelete
  7. Kan??
    Rasa bertuah sangat membesar dengan lagu Raihan & Rabbani... zaman tu nasyid sangat best :)

    ReplyDelete
  8. lagu nasyid anugerah ikim tu semua best.. nk download tapi line ciput lak

    ReplyDelete
  9. Rabbani dengan raihan. Mmg legend sgt. Lagu yg selalu main masa dulu. siap ada cd karaoke lg. sampai sekarang tak pernah jemu pun dengaq.

    ReplyDelete
  10. Best kottt. Rasa syahdu sangat dengarrrr!

    ReplyDelete
  11. insyallah boleh dengar pasni.. hihi..

    ReplyDelete
  12. thanks budak, share link..nanti bolehlah terjah

    ReplyDelete
  13. aishhh tak pernah tgk pon...

    ReplyDelete
  14. nak dengar laa nanti..

    ReplyDelete
  15. Zaman kegemilangan Rabbani & Raihan..memang tak boleh lawan la..best..semua lagu lancar..

    ReplyDelete
  16. Raihan la pencetus fenomena lagu nasyid dulu. Memang sedap lagu diaorang

    ReplyDelete