February 09, 2015

Jep Sepahtu : Lagu untuk Tema Muzikal di Final Maharaja Lawak Mega 2014

Jep Sepahtu : Lagu untuk Tema Muzikal di Final Maharaja Lawak Mega 2014

Greetings to all (^.^)

Ada ke yang sedang mencari lagu apa yang dinyanyikan oleh Jep Sepahtu semasa persembahan untuk tema muzikal di minggu akhir Maharaja Lawak Mega 2014?

Kalau ada, inilah jawapannya --> Jep telah menyanyikan lagu Lionel Richie - Hello. Lepas ni tak dengar dah Jep nyanyi. Huhu.

Baca juga :
Jep Sepahtu : Selamat Malam Rohingya - Kumpulan Sahabat
Jep Sepahtu : Sayap Ilusi - Wings

Jep Sepahtu : Dikir Barat


Hello - Lionel Richie


I've been alone with you
Inside my mind
And in my dreams I've kissed your lips
A thousand times
I sometimes see you
Pass outside my door

Hello!
Is it me you're looking for?
I can see it in your eyes
I can see it in your smile
You're all I've ever wanted
And my arms are open wide
'cause you know just what to say
And you know just what to do
And I want to tell you so much
I love you

I long to see the sunlight in your hair
And tell you time and time again
How much I care
Sometimes I feel my heart will overflow

Hello!
I've just got to let you know
'cause I wonder where you are
And I wonder what you do
Are you somewhere feeling lonely?
Or is someone loving you?
Tell me how to win your heart
For I haven't got a clue
But let me start by saying I love you

Hello!
Is it me you're looking for?
'cause I wonder where you are
And I wonder what you do
Are you somewhere feeling lonely?
Or is someone loving you?
Tell me how to win your heart
For I haven't got a clue
But let me start by saying I love you

Tahniah Sepahtu kerana telah menjadi Naib Juara untuk MLM 2014. Aku lagi suka Sepahtu hanya ada Jep dan Shuib. Kalau tambah Mamat lagi okay kot. Persembahan Sepahtu untuk tahun ni nampak lebih matang sebab sambil lawak sambil selit nilai-nilai moral.

Bagi aku, tak kisah pun siapa yang menang atau kalah. Tapi aku suka dengan punchline Sepahtu untuk persembahan tema bebas masa final MLM 2014. Persembahan dorang yang sebelum ni pun banyak je punchline yang best. Ada isi la kiranya lawak yang nak disampaikan.

Tapi kadang tu ada je lawak Sepahtu yang membahan orang. Macam Jep suka bahan Shuib. Aku pun suka bahan orang so, aku okay je dengan lawak dorang. Haha. Bahan dengan kutuk lain maksud dia. So, baik bahan dari kutuk. Tapi janganlah main bahan orang je. Kena tengok jugak jenis manusia yang nak dibahan. Macam aku, aku suka bahan member aku yang bernama Azimah. Dia takde blog tapi dia suka ngendap blog aku. Lulz.

13 comments:

  1. sedapp jugak suara dia kann. hehehe ^^

    ReplyDelete
  2. akk pon suke sepahtu.. dari dulu lg lawak dorg mmg lawak bermoral..
    sejak dorg masok rajalawak lg akk dh suke ngn dorg..

    ReplyDelete
  3. akk pon suke sepahtu.. dari dulu lg lawak dorg mmg lawak bermoral..
    sejak dorg masok rajalawak lg akk dh suke ngn dorg..

    ReplyDelete
  4. akak pun suka Sepahtu..tapi kadang-kadang bila diorang bahan each other tu cam 'inside joke' je, diorang je faham..hahaha,tapi tengok ekspresi muka diorang memang dah boleh buat orang gelak

    ReplyDelete
  5. Yess, aku memang tunggu ko review lagu yang Jep nyanyi tu..heheh..nasib baik bulu ayam tok dah jumpa..hehehe :)

    ReplyDelete
  6. budak ko pnye ni dah lame ke berwajah baru
    maaflah baru dan nak singgah tanya khabar
    rindue rinduan la kononnye..
    ade mase kasi bom atom setepek k...

    ReplyDelete
  7. Tok risau bulu ayam tok hilang lagi..huahuahua

    ReplyDelete
  8. Tak tengok la Maharaja Lawak Mega tahun ni...terlalu sibuk..ulangan pun tengok kejap-kejap camtu je..Tapi Sepahtu memang best la.

    ReplyDelete
  9. kak wana pun minat juga dengan sepahtu..dah lama minat dorang juga..zaman raja lawak lagi..gandingan jep dan shuib memang serasi dan lawak dorang ni penuh dengan nilai moral yang baik kan :)

    ReplyDelete
  10. Dia nyanyi mlm tu boleh la tahan tp part main piani tu betul ke dia yg main

    ReplyDelete
  11. Akak minat sepahtu gak.
    Mamat tu dah pergi mana kenapa dah x join sepahtu?

    ReplyDelete
  12. Akak memang minat sepahtu. Lawak depa ada mesej yang baik. Dan yang kena bahan dengan diaorang pun sporting, tak melatah.

    ReplyDelete