September 22, 2015

Aziz Harun - Beautiful

Greetings to all (^.^)

First time dengar lagu ni time BTS kat faithful music youtube channel itu hari memang terus sangkut walaupun time tu tak dengar full lagi. Memang terbaik r single kedua Aziz Harun selepas Senyum. :)

Jom layan Beautiful pulak sebab semua orang memang beautiful. (^.~)

Aziz Harun - Beautiful

Aziz Harun - Beautiful

Tutur dan cara mu sesuatu
Mampu membuat semua terpaku
Namun cara kau tunduk membisu
Buat ku tahu yang kau tak tahu

Jelita... kau sempurna

Girl you are so beautiful
Ku mahu kau tahu
Kenapa mahu malu
Kau memang cantik begitu

Girl you are so beautiful
Harusnya kau tahu
Tapi kau memang tak pernah
Percaya bila ku kata

Kau cantik tak terkata
Itu hakikatnya
Kau harus percaya
Kau beautiful

Kau cantik tak terkata
Itu hakikatnya
Believe me when i say
You're beautiful

Tak perlu jadi dewi remaja
Dirimu sudah luar biasa
Namun bukan hanya luaranmu
Sungguh kau tahu
Nilai dirimu

Jelita... kau sempurna

Girl you are so beautiful
Ku mahu kau tahu
Kenapa mahu malu
Kau memang cantik begitu

Girl you are so beautiful
Harusnya kau tahu
Tapi kau memang tak pernah
Percaya bila ku kata

Kau cantik tak terkata
Itu hakikatnya
Kau harus percaya
Kau beautiful

Kau cantik tak terkata
Itu hakikatnya
Believe me when i say
You're beautiful

Aziz Harun - Beautiful



September 14, 2015

Lebaran Kejayaan - Farid Sanullah dan Peserta Da'i Pendakwah Milenia Musim Ketiga

Lebaran Kejayaan - Farid Sanullah dan Peserta Da'i Pendakwah Milenia Musim Ketiga

Assalamualakum dan salam sejahtera (^.^)

Siapa tengok rancangan Da’i Pendakwah Milenia Musim Ketiga setiap ahad jam 9 malam? Best kan. Banyak ilmu yang kita boleh peroleh berdasarkan tazkirah yang disampaikan oleh setiap Da'i. Lagu tema Da'i musim ni pun best. Jom layan. :)


Lebaran Kejayaan - Farid Sanullah dan Peserta Da'i Pendakwah Millenia Musim Ketiga

Salam terindah salam dunia
Ada kelembutan untuk semua
Lebarkan doa satu suara
Berpaling menuju bahagia

Bersama kita satu saudara
Laung kejayaan tuju sejahtera
Teguhkan iman teguhkan ihsan
Pastikan menanti sinar disana

Dan segalanya demi masa
Moga terbongkar rahsia
Dan kejayaan pasti milik kita

PadaMu yang Esa
Ku serah segala
Subhanallah Ya Rahman Ya Rabbi
Dan aku berdoa memohon sejahtera
Subhanallah Ya Rahman Ya Rabbi

Aku bersyukur menadah doa
Semua yang terbaik datang darinya
Tunjukkan jalan tuju impian
Moga ada cahaya cinta

Dan segala demi masa
Moga terbongkar rahsia
Dan kejayaan pasti milik kita

PadaMu yang Esa
Ku serah segala
Subhanallah Ya Rahman Ya Rabbi
Dan aku berdoa memohon sejahtera
Subhanallah Ya Rahman Ya Rabbi

Teguhkan iman ku sahut seruan
Subhanallah Ya Rahman Ya Rabbi
Terusku berdoa memohon rahmat-Nya
Subhanallah Ya Rahman Ya Rabbi

Subhanallah Alhamdulillah
Maha suci Allahu Akbar

Lebaran Kejayaan - Farid Sanullah dan Peserta Da'i Pendakwah Milenia Musim Ketiga

Lebaran Kejayaan - Farid Sanullah dan Peserta Da'i Pendakwah Milenia Musim Ketiga

Lebaran Kejayaan - Farid Sanullah dan Peserta Da'i Pendakwah Milenia Musim Ketiga